Home

Mijn naam is Peter Janssen en ik ben gek op “New-Old-Stock” onderdelen. In de eerst instantie was deze verzamelwoede  noodzaak omdat verschillende onderdelen die ik nodig had voor mijn eigen oudere motoren niet meer leverbaar waren via de dealer.

Van het een komt het ander en heb ik een grote voorraad nieuwe onderdelen die in de loop der jaren zijn “overgebleven”. In december 2005 heb ik besloten om een internetsite op te zetten, genaamd PietParts, gespecialiseerd in New-Old-Stock onderdelen van vooral Japanse motoren. Via deze website verkoop of ruil ik mijn onderdelenvoorraad. Er zullen steeds weer nieuwe onderdelen bijkomen, dus voor liefhebbers zal het de moeite waard zijn om geregeld mijn website te bezoeken. Momenteel heb ik meer dan 20.000 soorten onderdelen op voorraad van de merken Honda, Yamaha, Kawasaki en Suzuki.

De werkwijze is als volgt:
Van ieder merk heb ik een aparte database, gesorteerd op onderdeelnummer en type.
Indien u het wenst kunt u deze bestanden zelf downloaden.
Alleen de onderdelen die in deze databases staan kan ik leveren, u kunt dus geen onderdelen bestellen die niet in de lijst staan. Indien u geïnteresseerd bent in een bepaald onderdeel, kunt u een e-mail sturen, ik probeer u dan binnen 2 dagen een bericht terug te sturen met de prijs van het artikel. Komt het artikel dat u zoekt niet in de onderdelenlijst voor dan is mogelijk een zoekvraag te plaatsen, dan ga ik proberen om deze onderdelen voor u te vinden.

Recent is de website uitgebreid met o.a instructieboekjes, werkplaatshandboeken, partslists en andere motor-gerelateerde items, alles uit vervlogen tijden.

Ik wens iedereen veel zoekplezier toe.