Home

Ik heb de afgelopen jaren veel “new-old-stock” onderdelen verzameld, in de eerste instantie uit noodzaak omdat verschillende onderdelen die ik nodig had voor mijn eigen oudere motoren niet meer leverbaar waren via de dealer.

Van het een komt het ander en heb ik een grote voorraad nieuwe onderdelen die in de loop der jaren zijn “overgebleven”. In december 2005 heb ik besloten om een eigen internetsite op te zetten, genaamd PietParts, gespecialiseerd in new-old-stock onderdelen van vooral Japanse motoren. Via deze website verkoop of ruil ik mijn onderdelenvoorraad. Er zullen steeds weer nieuwe onderdelen bijkomen, dus voor liefhebbers zal het de moeite waard zijn om geregeld mijn website te bezoeken. Momenteel heb ik meer dan 20.000 soorten onderdelen op voorraad

De werkwijze is als volgt:
Ik heb onderdelen van de merken Honda, Kawasaki, Yamaha en Suzuki.
Van ieder merk heb ik een aparte database, gesorteerd op onderdeelnummer en type.
Indien u het wenst kunt u deze bestanden zelf downloaden.
Alleen de onderdelen die in deze databases staan kan ik leveren, u kunt dus geen onderdelen bestellen die ik niet in het bestand heb staan. Indien u geïnteresseerd bent in een bepaald onderdeel, kunt u mij een mail sturen, ik probeer u dan binnen 2 dagen een bericht terug te sturen met de prijs van het artikel. Komt het artikel dat u zoekt niet in de onderdelenlijst voor dan is mogelijk een zoekvraag te plaatsen, dan ga ik op zoek naar uw onderdelen.

Recent is de website uitgebreid met o.a instructieboekjes, werkplaatshandboeken, partslists en andere motor-gerelateerde items, alles uit vervlogen tijden.

Ik wens iedereen veel zoekplezier toe.